مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای فساد اخلاقی

باسلام من حدود 3 ساله از همسرم جدا شدم بخاطر اینکه هرکاری کردم نتونستم ارتباطش با جنس مخالف رو خارج از چارچوب خانواده رعایت کنه. آخرین بار متوجه شدم با همسر یکی از دوستاش رفیق شدن سر همون خانم چندماهی درگیر بودیم تا بالاخره جدا شدیم. باوجودی که همسرم رو خیلی دوست داشتم و هنوزم نسبت به ایشون احساس قلبی واقعی دارم .. این جدایی خیلی برام دردناکه. ولی اینم میدونم که همسرم رفته با همون خانم و همسرش تو یه خونه زندگی می کنن. همون خانمی که بخاطرش من بی زندگی شدم ... حالا میخوام بجرم فساد اخلاقی برم ازشون شکایت کنم .. چون واقعا تحمل این موضوع برام سخته و دارم دیوونه میشم. نمیتونم ببینم که چطور منو بازی دادن ... ازتون خواهش می کنم راهنماییم کنید آیا میتونم از همسرم بخاطر این موضوع شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوانید شکایت کنید چون باید دلیلی برای فساد و رابطه نامشروع داشته باشید