مشاوره حقوقی رایگان - اخذ موافقت نامه زوری و اجباری

با سلام و عرض ادب سال گذشته دوستم شرکتی داشت که بابت خرید50درصد از شرکت باهم توافق کردیم و بنده مبلغ و بهشون پرداخت کردم، که بعد از به پایان رساندن 2 مورد کار عمرانی با همون شرکت دوستم از تصمیم خودش منصرف شده و قبول شراکت نکردن، منم قبول کردم، ولی سودی که تو اون 2 تا کار کرده بودیم و قرار شد بهم بده، ولی اون و هم زد زیرش الان بابت برگردندون اصل سرمایه من بعد از یک سال تعهدنامه ای رو از من میخوان که تو اون ذکر کنم هیچ ادعایی راجع به سود و شرکت ندارم، چون اصل پول و سرمایه رو نیاز دارم اینجوری به اجبار ازم این تعهد نامه رو میخواد، حالا اگه لطف کنید راهکار اینکه چجوری و با چه متنی زیر امضا یا هر روشی که داره رو بهم بگید که بعدها من از این آقا شاکی خواهم شد، بتونم اثبات کنم که امضا ناخواسته و اجباری بوده
ممنون

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. ایا شما با شرکت قرارداد دارید?اگر اصل مبلغ سرمایه را اخذ نماییدشما دیگر شریک شرکت نیستید که سودی در اینده به شما تعلق گیرد و با دوستتان توافق نموده اید.