مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته

باسلام و خسته نباشید برای شخصی که وام نیاز داشت در بانک با فیش حقوقیم ضامن شدم و بمبلغ وام از ایشان سفته گرفتم متأسفانه از روزی که وام را دریافت کرد تقریباً تمام اقساط را از حقوقم کسر کردند بدین جهت مبلغ سفته را واخواست نمودم آیا قاضی شورای حل اختلاف میتواند از این کارم جلوگیری کند و آیا میتواند بپرسد که سفته را به چه عنوان گرفته ام، تشکر

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

صرف وجود سفته به عنوان سند تجاری دلیل بدهکاری طرف به شماست در هر حال اگر بگوئید که از بابت تضمین باز پرداخت وام بوده و به جهت عدم پرداخت از حقوق من ضامن کم شده به نسبتی که از حقوقتان کم شده طرف محکوم خواهد شد