مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی درباره ی اموال

باسلام میخواستم بدونم که یه سال پیش توقرعه کشی ایرانخودروبرنده حواله یک ماشین پژوشدم وقتی که فهمیدم برنده شدم اونموقع سربازبودم بهم خبررسیدبه پدرم زنگ زدم گفتم که پدرپولشومن بدم یاخودت میدی 50میلیون اولش بابت ماشین ریخت اون گفتم خودم میدم من خودم اونموقع 30میلیون طلب داشتم 50عددبزداشتم خودم میتونستم پرداخت کنم بعدش گفت بزا توبه من ببخش گفتش که من بایدواستون زن بگیرم این حرفا من خودمم الان 23سالمه بعداینکه ازسربازی اومدم به پدرم گفتم که الباقی پول ماشین برج 2میاداون گفتش که نگران پولش نباش توبروجای دامداری چوپانی کن من خودم میریزم پولشو منم قبول کردم 9ماه چوپانی کردم برج دو الباقی پول ماشین 115میلیون ریخت الان که ماشینم اومده دعواداره میگه پولشومن دادم بایدشریک بشی بابرادرناتنی پدرمم دو زنه مادر خودمم آدم حساب نمیکنه میخواستم که بدونم ماشینو میتونه ازم بگیره که اسم خودم دراومدبگیره یانه ممنون میشم که جواب بدین باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر ولی وجه آن را در حضور شهود باید به وی پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وجه پرداختی آن را می تواند مطالبه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وجه آن را در حضور شهود باید به وی پرداخت کنید و نمی‌تواند از شما بگیرد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ماشین متعلق به شماست ولی وجهی که پرداخت کرده باید به ایشون بپردازی

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بدهکاری شما محرز است در حضور شهود طی دستنوشته ای پرداخت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد