مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام شوهرم منو کتک زد از خونه بیرون انداخت من 2بار براش مأمور بردم همون موقع، یکبارم اومد خونه پدرم تا در رو وا کردم منو کتک زد فرار کرد شاهدم داشتم مأمور اومد دید گردنم کبود شده تو پرونده نوشت ، من براش شکایت نوشتم و پزشکی قانونی تایید کرد و براش دیه بریدن و همش منو تو زندگی مشترک تهدید می‌کرد و فحاشی و کتک می‌زد است آیاحق طلاق با منه یا با اون آقا؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید درخواست طلاق یک طرفه را به استناد عسرو حرج مطرح نمایید در صورت امکان وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی با سماست شکایت خود را دنبال کنید دیه و حبس برای ایشان خواهتد برید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دلیل شرایط عسر و حرج شما هم حق طلاق دارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از باب عسر و حرج دادخواست طلاق را پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه زوجه عسر و حرج خویش را اثبات نماید می‌تواند طلاق بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم حق طلاق با مرد میباشد اما با توجه به اظهارات شما می توانید از این موارد در راستای خواسته خود که همان طلاق می باشد اقدام کنید همچنین می توانید تماس گرفته و از وکلا برای موضوع خود کمک بگیرید مواردی مانند ضرب و شتم دیه و توهین مواردی است که می‌تواند به زوجه کمک نماید آیا در خصوص حقوق خود مطالبه ندارید ؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید به جهت ضرب و شتم غیر و حرج خود را ثابت کنید می توانید طلاق بگیرید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از باب عسروحرج می توانید تقاضای طلاق نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دلیل شرایط عسر و حرج شما هم حق طلاق دارید