مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

با سلام
مهریه را درخواست دادم و با توجه به اینکه شوهرم مالی ندارد قصدم دریافت از ارث او است لیکن مشخص شد که بتاریخ قبل از دادخواست من برای مهریه ام ،ایشان بصورت قرارداد دست نویس در خانواده اش تمام سهم اش را به مادرش هبه کرده با دوشاهد لیکن با توجه به اینکه نتیجه انحصار وراثتشان هنوز نیامده ملک را بنام مادر انتقال سند محضر نتوانسته بزند و همچنان مالی بنامش نیست آیا میتوانم مهریه ام را با وجود قولنامه ذکر شده همچنان از ارثش دریافت کنم؟ به چه صورت میتوانم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید اثبات نمایید که به صورت صوری این عقد صورت گرفته است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت می توانید نسبت به توقیف اقدام نمایید در هر صورت اگر انتقال معتبر باشد رفع توقیف میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر انتقال صوری بوده قابل ابطال است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پس از انحصار وراثت می توانید نسبت به توقیف اقدام نمایید در هر صورت اگر انتقال معتبر باشد رفع توقیف میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت که معامله صوری باشد قابل ابطال است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر معامله به طور صوری واقع شده باشد قابل ابطال است بهتر است وکیل بگیرید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر صوری بودن اثبات شود قابل ابطال است