مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از سهم ارث همسر

سلام
منو همسرم یک سال قبل میخواستیم جدا بشیم اما همسرم زمین و ماشین و خونه رو به اسم مادرشون زدن و الان هیچی ندارن، پدر شوهرم به تازگی فوت کردن و ارثیه ای که به شوهرم میرسه چند برابر مهریم هست ایا درخواست بدم از سهم ارث همه مهریه پرداخت میشه یا قسمتی ؟
ممنون

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام نسبت به تمام مهریه می توانید از محل سهم الارث اقدام کنید و چنانچه مهریه تان بیش از 110 سکه باشد نیز در صورت تمکن همسر می توانید در رابطه با آن نیز اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تمام ارثیه قابل توقیف است اما باید استعلامات را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید بابت تمام مهریه سهم الارث شوهرتون رو توقیف کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ولی می‌توانید میزان قدرالسهم ارثیه همسرتان را توقیف نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
کل مهریه خود را می توانید از سهم الارث زوج مطالبه نمایید

یک وکیل :

سلام امکان توقیف سهم الارث وجود دارد

فهیمه احمدی

فهیمه احمدی :

بله،مهریه از سهم الارث قابل توقیف هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست اجرای تمام مهریه را در اداره ثبت مطرح نمایید و سپس درخواست توقیف سهم الارث زوج از ماترک پدری را نمایید و بعد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌توانید میزان قدرالسهم ارثیه همسرتان را توقیف نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از سهم الارث زوج فقط به میزان سهم خودش توقیف میشود نه بیشتر