مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه از مادرشوهر

با سلام و احترام
در زمان حیات پدرشوهرم مادرشوهرم از ایشان وکالت گرفتند برای انجام کارهای خانه. اما بعد رفتند و خانه را به نام خودشان زدند بدون اینکه با همسرم مشورت کنند بعد پدرشوهرم را از خانه بیرون کرد و ایشان 4 ماه در منزل ما سکونت داشتند . بعد از فوت پدرشوهر همسرم ارث خودش را خواست چون وکیل به ما گفته بودند که میتونیم شکایت کنیم ولی اینکار را نکردیم.حالا همسرم فوت شده آیا بنده می توانم مهریه ام را از مادر شوهر بابت ارث همسرم که البته الان به ناحق در دست مادر شوهر می باشد دریافت کنم؟مهریه ام250 سکه می باشد. آیا این کار شدنی است؟ قبلا وکیل به ما گفته بودند چون هیچ جابجایی مالی صورت نگرفته میتوانید شکایت کنید و این وکالت نامه را باطل کنید ولی متاسفانه پدرشوهرم فوت شدند و ما نتونستیم انجام بدیم و ایشان خانه را به نام خودشان زدند. آیا چون در حال حاضر همسرم زودتر از مادرشون فوت شدند میشه از خانه مادرشوهر بابت مهریه طلبکار شوم؟ یا بعد از فوت مادر شوهرم فرزند من ارثی می برد یاخیر؟ ممنون میشم به سوالاتم پاسخ دهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خانه در زمان حیات پدرشوهرتان به نام همسرش منتقل شده باشد به نظر کاری نمیشه کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان مطالبه با توجه به توضیحات نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد که چون همسرتان زودتر فوت کرده اند ارثی ندارند . بنابراین به شما و فرزندان هم نمی‌رسد و در ضمن این خانه در زمان حیات پدر شوهر انتقال یافته . بنابراین اصل بر صحت است مگر انکه خلافش ثابت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان پذیر است می توان سهم زوج را توقیف نمود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ این سوال مفصل و طولانی است در صورت تمایل تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ارث از پدرکه زودتر فوت کرده به پسرش میرسد نه مادر. شما اگر همسرتان ماترکی دارد و ارثی از پدرش به وی رسیده میتوانید نسبت به دریافت مهریه خود از آن اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛
سهم الارث زوج قابل توقیف است