مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث شوهر بابت مهریه

سلام روز بخیر. پدر شوهرم فوت شده و خونشون و یه ملک دیگه به نام پدرشوهرمه . همسر من فوت شه میتونم مهریمو و سهمم رو از سهم الارثش که به نام پدرشه توقیف کنم ؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه همسرتان در قید حیات است میتوانید بابت مهریه سهم الارث همسرتان را توقیف نمایید و در صورتی هم که ایشان فوت کنند مهریه شما از ماترک ایشان قابل وصول است و چون مهریه جزء دیون ممتاز می‌باشد ابتدا باید مهریه شما از ماترک همسرتان پرداخت گردد.
مؤید باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید و درخواست توقیف سهم الارث زوج از ماترک را نمایید

و باید ابتدا انحصار وراثت را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسر شما قبل از پدرش فوت کرده باشد ارث نمی برد و نمی توانید مدعی حقی باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید سهم الارث را بگیرید همین حالا هم میتوانید بابت مهریه اقدام و سهم الارث را مطالبه و توقیف کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از تقاضای اجرای مهریه را درخواست توقیف سهم الارث زوج را بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باشید که بله می توانید اما تا زمانی که این املاک وجود داشته باشد در صورتی که منتقل شود قابل مطالبه نیست مگر اینکه در حال حاضر آن را توقیف نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
درخواست گواهی انحصار وراثت دهید