مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام 12 سال در شرکتی کار میکنم یک سال آخر کاریم چهار ماه اول بیمه کامل 5 ماه بعد بیمه 15 روزه رد کرده و 3 ماهه آخر بدون اطلاع هیچ بیمه ای رد نشده ‌و در این یکسال قرار دادی با من امضا نشده چون دور کاری میکنم من چطوری از بیمه بیکاری استفاده کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط امکان استفاده از بیمه بیکاری وجود ندارد .
بابت حق بیمه خود می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام شرایط بیمه بیکاری را ندارید از طریق اداره کار پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت حق بیمه خود می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید.