مشاوره حقوقی رایگان - برای ادعای دروغی ضرب و جرح عمدی چه کنیم

سلام من خانمی هستم که تابه حال با هیچ کس برخوردو درگیری لفظی و فیزیکی نداشته ام اما ابلاغیه به ادرس من اومد و اسم م که اقایی رو مورد ضرب و جرح عمدی قراردادم در صورتیکه بنده به هیچ عنوان نه اسم و خود ایشان را نمیشناسم از وکلای محترم تقاضا دارم در این امر به کمک کنید و راهنمایی کنید ...ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا در شعبه مربوطه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام کنید که این شخص را نمی شناسم

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید مراجعه کنید دادسرا وموضوع رابررسی کنید که چه دلایلی برعلیه شما درپرونده است طبیعتا دلایلی درپرونده است که شمارا احضارکردند وشماهم با دلایل ومعرفی شهود دفاع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حضورا پیگیری کنید ودفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام کنید که این شخص را نمی شناسم

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام به دادسرا مراجعه نموده و دفاعیات خود را اعلام نمایید چرا که عدم حضور موجب محکومیت شما خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

حضورا در شعبه مربوطه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام کنید که این شخص را نمی شناسم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حاضر شوید و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ممکن است اشتباهی شده باشد حضورا مراجعه کنید