مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

باسلام من خواهرم الان 23سالشه هنوز شناسنامه نگرفته تا این مدتم مدرسه رو همینجوری خوند بعد که دانشگاه قبول شد با رتبه بالا ولی چون شناسنامه نداشت نتونست بره چون شناسنامه نداشت یعنی اسمش ثبت نشده در ثبت احوال مادرم چون با بیمه خالم زایمان کرد و این کار جرم بود از بیمارستان فرار کرد برگه ولادتشم حتی نگرفت الان ما باید چیکار کنیم تا شناسنامه بگیره؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دعوی اثلات نسب سپس الزام ادره ثبت احوال به اخذ شناسنامه مطرح کنید جهت همکاری میتوانید با شماره بنده تماس حاصل فرمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به طرفیت اداره ثبت احوال باید طرح دعوی نمایید ضمنن اگر پدر در قید حیات هستند حتما باید اثبات نسب صوررت پذیرد