مشاوره حقوقی رایگان - وصیت

تاثیر قتل موصی توسط موصی له چگونه است؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در قانون مجازات از موانع ارث قتل مورث توسط وارث است و نمی توان موسع تفسیر نمود.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام موضوع وصیت چیست؟؟؟ اگر ارث باشد محروم میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوالات درسی را می توانید در کتب حقوقی مطالعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر گاه موصی را به انگیزه دست یافتن زودتر به موصی به به قتل برساند، از موصی به محروم نخواهد شد و پس از مرگ موصی می تواند با قبول وصیت ، موصی به را تملك و تصرف كند؛ زیرا موصی له وارث و موصی ، حكمی استثنایی است كه نمی تواند به مورد قتل موصی به وسیله موصی له تسری پیدا كند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات درسی را می توانید در کتب حقوق پیدا کنید