مشاوره حقوقی رایگان - کمکم کنید خواهش میکنم کمکم کنید

سلام عرض میکنم خدمت شما عزیزانم
بنده خانمم از مردادماه 97 انداخته رفته خانه پدرش و منم نابینایم به من میگه نمیخوام با شما زندگی کنم و من شخص نابینا نمیخوام و حیف من که اومدم تو را گرفتم و وقتی هم به دادگاه میره میگه من میخوام با ایشون زندگی کنم و وقتی که از دادگاه میاییم بیرون باز حرف قبل خود را تکرار میکنه و میگه من نمیخوام با تو زندگی کنم و حیف من که اومدم تو را گرفتم و هنوز به خونه برنگشته از شما میخوام با سایر وکلا مشورت کنید بهترین راه حل را بگید تا از ایشون راحت بشم نه خودش میخواد زندگی کنه نه من میتونم ازدواج کنم
البته ازدواج که میتونم ولی کسی این طوری قبول نمیکنه
نه پول مهریه دارم و نه پول برای گرفتن وکیل البته میتونم تا 1000000 میلیون قرض کنم به ایشون بدم راضی بشن
خواهش میکنم واقعا خواهش میکنم کمکم کنید وقتی دارم این را مینویسم اشک توی چشام جمع شده
با تشکر از شما

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر ایشان را راضی نمایید و توافق کنید طلاق توافقی صورت می گیرد و خانم قسمتی از مهریه خود