مشاوره حقوقی رایگان - سرقت تعزیری

سلام رای قطعی حکم سرقت تعزیری اومده بعد اجراییه صادر کردم اومده که پرونده منتظر اجرای دستور قاضی است، محکومیتش هم 6ماه حبس تعزیری با 74ضربه شلاق تعزیری،میخاستم بدونم قاضی معمولا چه دستوری میده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دستور احضار متهم جهت اجرای حکم ودر صورت عدم حضور از طریق ضامن یا وثیقه گذار به وی ابلاغ خواهد شد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

ابتدا ابلاغ به متهم جهت معرفی به زندان در صورت عدم حضور ابلاغ به کفیل یا وثیقه گذار جهت معرفی متهم و سپس ضبط وجه الکفاله و وثیقه در صورت عدم تمکین متهم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حکم لازم الاجراست و باید اجرا گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق ضامن یا وثیقه گذار به وی ابلاغ خواهد شد