مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت در شرکت تعاونی

پدر اینجانب زمینی را از مادرشان با موافقت مادر و با اثر انگشت مادر در شرکت، از شرکت تعاونی شاهد تحویل گرفته و در قید حیات آنرا بیست سال پیش به من فروخته اند الان در به نام زدن زمین در شرکت تعاونی ورثه پدری که عمه ها و عموها هستن ـ(پد جلوتر از مادر فوت کردن) کار شکنی کرده و اثر انگشت را جعلی دانسته و شکایت نامه علیه شرکت تعاونی و اینجانب کرده اند. الان تکلیف بنده که میخواهم زمین را بفروشم چیست ؟ و ایا شرکت میتواند اعاده حیثیت کند ؟ بدون در دست داشتن مدرک چطور انها اتهام جعل اثر انگشت کردن؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

آیا مادربزرگ به پدرتان هبه کرده است؟ یعنی بخشیده است یا فقط اجازه تصرف داده است؟
آن سند واگذاری زمین حاکی از چیست؟

موضوع باید بررسی شود. بهتر است با وکیل حضوری مشورت کنید.