مشاوره حقوقی رایگان - چک و فاکتور فروش

سلام و عرض ادب

در تهران از فردی جنس خریدم زیر فاکتورها به عنوان خریدار امضا میکردم و مینوشتم (تسویه شد) و چند فقره حواله موسسه شبه چک از من داره و داده به شخص ثالثی اقدام کرده و رای غیابی صادر شده و محکومم کردند به پرداخت اصل مبلغ و خسارات تاخیر تادیه. و مسدود سازی حساب بانکی و نامه به راهنمایی رانندگی و نامه به پلیس گذرنامه جهت ممنوع الخروجی و انتشار در روزنامه. اما اینجانب مبالغ را نقدا به فرد مذکور قبلا پرداخت کرده بودم و فقط یک رسید کلی از وی گرفتم با این نوشته که /مبلغ کلیه فاکتورهای اقای فلانی و خریدار فلانی تسویه شده است.امضا)/تاریخ

حال باتوجه به اینکه رای غیابیست چگونه اثبات کنم و اقدام کنم که فرد ثالث به بنده خسارت زده و فروشنده اجناس پول چک ها رو گرفته و اعلام براعت بشوم؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. واخواهی نمایید و لایحه مناسب بنویسید.