مشاوره حقوقی رایگان - شکایت چک

سلام وقت بخیر
یک تیم 3نفره لوله کش گاز برای من پروژه ای انجام دادند
من واریزی حین کار انجام دادمو
به ایشان به دلیل همسایه بودن و اعتماد 4فقره چک دادم به مبلغ 16میلیون
اما چک ها ثبت سامانه صیاد نکردم
تسویه حساب انجام شد ولی چک هارو نگرفتم
ایشان از من شکایت کرده و من هم مستندات پرداختی که داشتم ارائه دادم در جلسه حضوری نه در متن اعتراض که متاسفانه رای به نفع ایشان بود
حالا پرونده به شعبه مدنی رفته و حساب های من مسدود شده
خواستم بدونم راه دیگه ای برای حل این مشکلات و تغییر رای هستش یا خیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
قبل از قطعیت رای می توانید طی لایحه ای تخصصی توسط وکیل اعتراض کنید.
موفق باشید.

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود اگر رای قطعی نشده تجدیدنظر کنید
اما اگر رای قطعی شده که اینطور به نظر میرسه، بسته به شرایط پرونده اعاده دادرسی کنید یا دادخواست مطالبه وجه پرداختی بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای صادر شده باشد کاری نمیشه کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی قطعی شده است و لازم‌الاجرا شده است فلذا امکان تغییر رأی وجود نخواهد داشت.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام قبل از قطعیت رای وکیل بگیرید و لایحه محکم تنطیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای قطعی نشده تجدیدنظر کنید
اما اگر رای قطعی شده بسته به شرایط پرونده اعاده دادرسی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مهلت باقی است مستدل و مستند اعتراض کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر رای قطعی نشده تجدیدنظر کنید و اگر قطعی شده میتوانید اعاده دادرسی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست یک دادخواست متقابل طرح می‌کردید مبالغ را یا مطالبه می‌کردید یا به آن استناد می‌کردید حال نیز یا به حکم اعتراض کنید یا دادخواست وجه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک‌ها را پرداخت نمایید بعد به طرفیت آنها به دلیل ایفای ناروا مطالبه وجه به استناد کلیه خسارات نمایید