مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام ، من و چند نفر از همکارانم به دعوت و با تلفن همسر همکار دیگرمان به خانه ایشان رفتیم ، مدتی نشستیم و بعد مثل روال قبل که رفت و آمد داشتیم خارج شدیم ، بعد از گذشت تقریبا 20 روز متوجه شدیم که همسر همکارمان شکایت کردند و 2 تا شاهد گذرا آورده اند که ما به زور وارد شدیم و ورود به عنف کردیم ، در صورتی که خودشان زنگ زدند که بیایم و حتی سر و صدا هم نشده بود. الان ما برای اثبات بی گناهی چیمار باید بکنیم و آیا شکایتشان به جایی میرسد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون خود همکارتان در خانه حضور نداشته دفاعی ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.