مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی راه آب باغ

سلام راه آب باغ من از ملک پشت عبور نکند همسایه الان مسدود کرده ودرختانم درحال خشکی هستند این حق را دارند یا خیر جوی قدیمی هست به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید و با اخذ دستور موقت فعلا نسبت به آبیاری درختان اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان ممانعت از حق شکایت کنید و با اخذ دستور موقت فعلا نسبت به آبیاری درختان اقدام کنید.