مشاوره حقوقی رایگان - ساخت واحد در پشت بام آپارتمان

سلام. آپارتمان 4 واحدی است 2 واحد آنرا ده سال پیش از مالک به فاصله 5 سال از هم خریدیم
در معامله اول از من در بنگاه تعهد گرفت در ازا دو میلیون آن موقع واحدی در پشت بام ساخت کند (بدون مجوز شهرداری یعنی قبلا اینکار را می خواسته انجام دهد شهرداری متوقف کرده یعنی بیشتر از سه طبقه می خواسته کار کند) بعد از ده سال الان بدون مجوز شهرداری شروع کرده و دارد سقف را می بندد آیا من میتوانم جلوگیری کنم؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. چون غیر قانونی شروع به ساخت کرده ،در صورت اطلاع شهرداری حکم تخریب صادر می شود.