مشاوره حقوقی رایگان - تحویل شناسنامه و کارت ملی

با سلام من با شوهرم اختلاف دارم و خونه مادرم هستم و برای حق و حقوقم اقدام کردم ولی برای طلاق نه .. شناسنانه و کارت ملیم دست شوهرمه و بهم نمیده از چه طریقی میتونم اینا رو ازش بگیرم دلم نمیخاد المثنی برم بگیرم اصلیشو میخام باید از چه راه قانونی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. برای ایشان جهت استرداد مدارک اظهارنامه ارسال کنید ،اگر عودت ندادند شکایت کیفری مطرح کنید که با توجه به اینکه زن و شوهر هستید شاید دادگاه حکم ندهد ولی اگر دادخواست حقوقی استرداد مدارک دهید و شاهد و... داشته باشید حتما رای میگیرد.