مشاوره حقوقی رایگان - ارث و مهر و موم

سلام. ما 5 سال پیش برا اموال غیرمنقول (زمینا و سهم اب چاه عمیق و خانه روستایی) که در تصرف عموهام بودن تحریر و مهر و موم کردیم و اجراییه هم کردیم الان بعد 5 سال رای قطعی به نفع خودمون گرفتیم که این اموال جز ورثه هس تموم اموال کارشناسی شد و الانم هم درحال مزایده هس. ولی با وجود مهر و موم و تحریر عموهام بازم اموال رو در تصرف دارن و میکارن و استفاده میکنن سهمیه اب مارو هم ساعتی میفروشن الان چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌توانید مشهد درخواست شکایت خود را شخص تنها توسط وکیل ثبت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تقسیم ترکه واجره المثل ایام تصرف را بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست خلع ید مشاعی و مطالبه اجرت المثل اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مطرح بفرمائید