مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی به دلیل سوء استفاده هکر ها

سلام وقت بخیر

هکرها از کارت هک شده به کارت من پول واریز کرده اند و خرید زدند و پول در حساب نیست ولی پلیس فتا حساب من را مسدود کرده و از دو شهرستان دور شاکی دارم شماره نامه را از بانک گرفتم چیکار کنم؟
مبالغ واریزی دو تا ده میلیون تومان است اگر پول را پرداخت نکنم زندانی می شوم ؟
حضوری نمی توانم به پلیس فتا شهر شاکی ها مراجعه کنم
راه اینترنتی برای رفع مسدودی حساب بانک‌ هست؟

ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید.
اگر شما کارت خود را در اختیار شخص دیگری نداده باشید مشکلی پیش نمیاد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از مرجع صدور دستور مسدودی حساب موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به دادستان کل کشور مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به دادستانی کل کشور مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید شخصا یا توسط وکیل از طریق مرجع قضایی مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اثبات نمایید که کارت شما نیز حک گردیده است و هیچ سوء نیتی نداشته اید تا مبرا از مسئولیت کیفری کرد