مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شخص ثالث

با سلام
بنده در سال 1398 یک قطعه زمین 340 متری از یک مجموعه 3000 متری خریده ام که اخیرا متوجه شدم بین شرکا این مجموعه مشکلی بوده است که در سال 1396 برای کل 3000 متر حکم خلع ید مشاعی صادر شده بوده است ولی شاکی در تاریخ 1400/7/9 حکم اجرایی گرفته است و من در زمین مذکور ساخت و ساز کردم و خانه ساخته ام و در تاریخ 1400/2/3 سند گرفته ام
در ضمن در حکم اجراییه ذکر شده است حکم خلع ید مشاعی برای مابقی زمین های باقیمانده از 3000 متر اجرا گردد و نه برای ساختمان های ساخته شده.
با توجه به توضیحات آیا اول نیاز هست که اعتراض شخص ثالث انجام بدهم چون حکم اجرایی برای زمین های باقیمانده هست ولی حکم ابتدایی دادگاه برای 3000 متر هست.
و دوم اینکه با توجه به تاریخ حکم اجرایی که بعد از تاریخ خرید زمین و گرفتن سند من هست این بنفع من هست یا تاریخ صادره حکم توسط دادگاه مدنظر هست؟

پاسخ ها :

اعتراض شخص ثالث