مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل مشترک

با سلام
زوجين در مسافرت بودند كه بعد از دعوا بين انها زوجه به تهران امده و در غياب زوج به منزل مشترك امده و مقدار زيادی طلا كه متعلق به زوج بوده است را با خود برده دوربينها ورود و خروج زوجه را نشان ميدهند علاوه بر ان لابی منها هم شاهد ورودو خروج وی بوده اند
خواهشمند است راهنمايی بفرماييد كه زوج چگونه ميتواند طلاها را بگيرد
در ضمن اگر همراه زوجه شخص ديگری مثلا پدرش با وی همراه باشد آيا شكواييه سرقت از پدرش به نتيجه خواهد رسيد؟
با تشكر

پاسخ ها :

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

طلا را خودتان برای خودتان خریدید یا برای خانم بوده؟ اگر برای خودتان بوده بسیار راحت می توان به نتیجه رسید. اگر فردی به این خانم‌ کمک کرده، او هم می توان مجازات دارد.