مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت سند رهن بانک

با عرض سلام
بنده سند 6 دانگ آپارتمانی که رهن بانک مسکن می باشد را از طریق دادگاه بازداشت و ممنوع المعامله کرده ام
حال اینکه صاحب ملک اقساط وام خود را پرداخت نمی کند و بانک تهدید به اجرا و مزایده گذاشتن ملک کرده است
آیا بانک می تواند سند را رفع بازداشت و به مزایده بگذارد؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.بازداشتی بانک مقدم بر بازداشتی شما بوده و پرداخت حقوق بانک بر شما اولویت دارد.از این رو، بانک مرتهن می تواند بدون نیاز به تجویز و رضایت شما، سند رهنی را اجرا نموده و ملک را به‌مزایده بگذارد اما شما میتوانید در صورت صلاحدید، طلب بانک را پرداخت کرده و قائم مقام آن شوید...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر طلبکاری که زودتر مال بدهکار را توقیف کرده باشد مقدم است و طلبکار رهنی ( بانک) مقدم بر شماست لذا بانک می تواند درخواست مزایده کند و مازاد بر طلب بانک به عنوان طلب شما پرداخت خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از آنجایی که رهن در بانک زودتر صورت گرفته چنین حقی دارد ولی شما می تواند اقساط را بپردازید و مانع شوید و البته این وجه قابل مطالبه از مالک هم هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه قبل از توقیف شما در رهن بانک بوده بانک می تواند نسبت به کارشناسی ملک و مزایده اقدام کند.
اگر شما نیز بابت محکومیت مالی توقیف کرده باشید اگر بعد از پرداخت بدهی بانک وجهی ماند به شما تعلق می گیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با توجه به اینکه ملک در تاریخ مقدم در رهن بانک قرار گرفته لذا توقیف توسط بانک در اولویت است