مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نانوایی لواشی به مدت دو سال

با سلام خدمت عزیزان. بنده یک مغازه نانوایی لواش دولتی اجاره کردم به مدت دو سال که الان نزدیک 9ماه دارم کار میکنم من از یک شهر دیگه آمدم این شهر هم نانوایی اجاره کردم هم منزل برای زندگی فقط دو ماه اول با صاحب مغازم خوب بودیم دیگه به غیر اون همیشه یک اذیتی به بنده داشته تهدید کرده بی احترامی کرده ضرر مالی زده در حالی که مردم این منطقه از بنده رضایت کامل دارند الان هم 3روز هست که رفته سهمیه آرد نانوایی را قطع کرده من نتونم خرید بکنم میخواهد نانوایی را به یک شخص دیگه اجاره بدهد در حالی که با من قرارداد دارد ممنون میشم بهم کمک بکنید بنده نه کسی را دارم کمکم بکند از شکایت هم چیزی نمیدانم باید چکار بکنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد دارید نمی‌تواند اقدامی کند شما بابت مزاحمت از او شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ازش شکایت کیفری مزاحمت و توهین و ممانعت از کسب کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد الزام وی را بخواهید .
و بابت مزاحمت و توهین نیز می توانید شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای مزاحمت و توهین میتوانید شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می تواند نوعی مزاحمت محسوب شود به حق شکایت داشته باشید