مشاوره حقوقی رایگان - مشکل بین مستاجر و مالک

سلام و خسته نباشید بنده سال گذشته منزلی به مبلغ 60 ودیعه ماهی 2 میلیون اجاره کردم که مالک متعهد شد برای منزل سرویس فرنگی بزارندو که اعتنا نکردن کلی هم ایراد داشت منزل که با فاکتور خودم انجام دادم متاسفانه به دلیل ورشکستگی موفق به پرداخت اجاره نشدم و بارها با مالک بحث داشتیم حتی 3 ماه پیش قرار گذاشتیم که بنده تخلیه کنم و ایشان اجاره عقب افتاده رو از ودیعه کم کنن روز اثاث کشی ایشون امدند و با ایجاد تنش ملک رو تحویل نگرفتن و رفتن بنده ام بارم رو برگردوندم داخل منزل مجدد جلسه گذاشتیم که نیومدند یک شب ساعت 10 شب با کارشناس دادگستری اومدن ملک رو بازدید کردن و رفتن الان مجدد هرچی تماس میگیریم که ماه بعد موعد اجاره اس بیا ملکتو تحویل بگیر ودیه منو بده میگن من 20 میلیون پول وکیل دادم باید پرداخت کنی بعد بهت پول بدم الان بهتربن راه حل چیه چکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
اظهارنامه ای مبنی بر اتمام مدت اجاره و قصد تخلیه و مطالبه ودیعه را ارسال کنید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : 1-اصل بر این است که بعد از پایان قرارداد هر ماه که کرایه پرداخت می کنید و موجر هم بدون حرفی دریافت میکند یه به حسابش واریز میکنید انگار که برای یک ماه دیگر قرارداد را تمدید کرده اید. 2-اصل بر این است که در پایان قرارداد مستاجر باید خانه را تخلیه کند هرچند هنوز ودیعه را نگرفته(طلبکار می شود).3-اصل بر این است که مخارجی که جنبه اصولی دارند بر عهده موجر است و مخارجی برای استفاده بهتر و غیر ضروری با مستاجر است مگر اینکه توافق خاصی شده باشد (شفاهی یا کتبی) 3-شرط و شروط قراردادی هم مهم هستند که چه مواردی است مثلا آیا تخلیه منوط به پرداخت قسمتی از ودیعه شده ؟ و شروط دیگر. . . 4-حضور کارشناس برای تامین دلیل از وضعیت کنونی ساختمان بوده اگر به واسطه کارهای شما خرابی بار آمده باشد (از روی وسواس یا حساسیت یا برای محکم کاری و . . . ) با هم مذاکره کنید و با صلح و احترام پول را بگیرید و تخلیه کنید. پایدار باشید
( دفتر حقوقی رضا زرین صدف 09123205194)