مشاوره حقوقی رایگان - ناشزه و درخواست طلاق از طرف زن

سلام من قبلا با شوهرم به دلیل اینکه رفیق باز بود و مشروبات الکلی استفاده میکرد دعوامون شد و منو از خانه بیرون کرد و من به منزل پدرم رفتم و بعد از یک ماه با قول هایی که داد دیگر با دوستانش رفت و آمد نمیکند و خانه برای من اجازه میکند که پیش خانواده اش نباشیم و الکل هم مصرف نکند این قول ها رو همه رو فراموش کرد بهش گفتم مگه تو قول ندادی گفت تو هنوز یادته و باز هم همان رفتارها به یک مهمانی دعوت شدیم باز زن و مرد مشروبات الکی خوردن و شوهرم با زن های آنها خیلی راحت بود و حرکات خیلی بدی انجام میدادن ولی من نمیتونم تحمل کنم این رفتار های شوهرم را و چون قدرت حرف زدن نداشتم و ترس از آن را داشتم به شوهرم بگویم که این رفتار تو درست نیست فقط گریه میکردم تو تنهایی یه روزحالم بد شد و برای اینکه به دکتر بروم به خانه پدرم رفتم و بعد به آن پیام دادم که تو سر حرفات نموندی و من به خانه پدرم رفتم خواستم بدونم باز هم میتونه عدم تمکین و این که طی این 5سال زندگی شوهرم به من هیچ خرجی نداده من میتونم نفقه رو بگیرم اگه درخواست طلاق بدم دستم به حقوقم میرسه. ممنون

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. بله ایشان می تواند عدم تمکین دادخواست دهد و شنا نیز نفقه معوق را می توانید دادخواست دهید اگر ان ایام از همسر تمکین می کردید.