مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال مشاع

با سلام
به تازگی از همسرم جدا شدم و مهریه اش را به صورت اقساطی دارم پرداخت میکنم.
یک واحد آپارتمان بصورت 3دانگ 3دانگ داریم.بنده هیچ گونه ملکی هم ندارم و تنها دارایی من همین 3دانگ از آپارتمان هست.
برای تهیه ملک و یک سرپناهی برای خودم آیا میتوانم دادخواست فروش ملک را بدم؟
آیا راه کار قانونی وجود دارد که پس از فروش ملک مشاع پول فروش ملک به حساب من نیاید که زوجه بابت مهریه توقیف نکند؟
به عنوان مثال آیا میشود من خانه ایی را قولنامه کنم وبه دادگاه ارائه بدهم وبا پول فروش مال مشاع رابه حساب فروشنده ی خانه ایی که من قولنامه کردم واریز کنیم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما 3 دانگ منزل جزو مستثنیات نیست اگر درخواست فروش بزنید، همسرتان ان را توقیف می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فروش و مزایده ملک شما اگر تنها سه دانگ است و تنها ملک و دارایی شما هست ممکن نیست . شما میتوانید ان را بفروشید و مهریه همسرتان را بدهید و ملک دیگری را خرید یا اجاره کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چون وجوه به صندوق دادگستری واریز می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت فروش امکان توقیف ثمن معامله وجود دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر ریسک دارد و امکان توقیف آن هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله امکان‌پذیر است با ما تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادبیک منزل جزو واحد مستثنیات دین است قابل توقیف نیست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مرجع تشخیص این امر که آیا مالی در شمار مستثـنیات دین هست یا خیر، دادگاه اجراکننده حکم است به نظر بنده پول جز مستثنیات دین نیست مگر قاضی اجرادقبول نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام صرفاً یک منزل با قیمت متعارف جز مستثنیات دین میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان توقیف آن هست ولی شما میتوانید اقدام دیگری انجام دهید