مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتورسیکلت و دادن سند به خریدار بدون سند زدن

سلام من موتور سیکلت فروختم و سند وکارت را تحویل خریدار دادم و ایشان گفتند نیاز به انتقال سند نیست آیا چون موتور بنام من است بعدها برایم مشکل ایجاد نخواهد شد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چرا حتما پیش میاد ، شما باید دادخواست توقف موتور و فک ملاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مشخص است که برای شما مشکل به وجود می آید شما چطور موتوری که پلاک به نام شما هست و در اختیار کسی دیگه گذاشتید