مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین

سلام خسته نباشید من دیروز با یک ماشین تیبا تصادف کردم از سمت راست به درب عقب ماشینم زدن کلا درب ماشین داغون شده باید تعویض بشه به گلگیرش هم زده مقصر هم ماشین تیبا بود برا گرفتن خسارت و افت ماشین به بیمه مراجعه کردیم حداقل سقف بیمه 4 تومن برآورد کردن و برا افت ماشین هیچگونه خسارتی ندادن که مدل ماشینم سال 91 هست و افت ماشین شامل نمیشه میگن تا 5 سال شامل افت ماشین میشه چون من تا الان از ماشینم زیاد استفاده نکرده بود نو بود کارکردش هم برا 9 سال زیاد نیست الان ازتون میخواستم منو راهنمایی کنین که چطور میتونم خسارت افت ماشینمو بگیرم؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.افت ماشین را به هیچ عنوان بیمه پرداخت نمی‌کند.شما میتوانید از راننده مقصر در شورای حل اختلاف شکایت کنید و کارشناس تعیین می‌شود و برآورد افت وقیمت افت ماشین را تعیین میکند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان افت قیمت با کارشناس است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

افت قیمت را باید ابتدا کارشناس تامین دلیل کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت کنید تا در شورای حل اختلاف رسیدگی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین میزان افت قیمت با کارشناس است ابتدا کارشناس تامین دلیل کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم افت قیمت را باید از شخص راننده مطالبه نماید