مشاوره حقوقی رایگان - زمان دادرسی در ماده 477 چقدر است؟

با سلام سال 92 مامور کلانتری گاندی به دلایلی نامعلوم شروع به تیراندازی به خودرو من کرد تعدا 47 تیر جنگی شلیک و یک تیر به سر من اصابت کرد.مامور را بازپرس در عین ناباوری تبرئه کرد و پرونده من برای پرداخت دیه از بیت المال به دادگاه رفت و دادگاه صرفا بخاطر گزارش کذبی که همان ماموری که به سرم شلیک کرده استناد نموده و جرم من را شروع به سرقت تلقی کرده و دادگاه دیه ای که پزشکی قانونی برایم درنظر گرفته را به این بهانه مستحقم ندانسته!
حال پس از تایید حکم در تجدیدنظر علیرغم اینکه مطابق ماده 473 حق من پایمال شده است و مامور نباید تبرئه میشده درخواست اعمال ماده 477 کردم.و گفتند درخواستم قبول شده ، حال از وکلا 3 سوال دارم ؛
اول: بنظر شما در این پرونده به حق خود میرسم؟ پنجاه درصد بینایی ام رو از دست داده ام و یک دیه کامل برام پزشکی قانونی بریده است.در جوانی ناقص شده ام.
دوم :پروسه رسیدگی از ابتدا تا صدور حکم در 477 چقدر طول میکشد؟
سوم : پرونده در کجا و کدام شعبه رسیدگی میشود؟ دیوانعالی یا شعب هم عرض؟؟؟
با سپاس

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام پروسه رسیدگی به تمامی پرونده ها مشخص نیست و اینکه به حق می رسید یاخیر بسته به اسناد و مدارک ارائه شده و تشخیص دادرس است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام انشالله بله. زمان دقیقی قابل پیش بینی نیست