مشاوره حقوقی رایگان - باسلام شوهر بنده بیماری اعصاب و روان داره

باسلام شوهربنده بیماری اعصاب روان داره یک مرد از بیماری ایشان سو‌‌ءاستفاده کرده برده دفترخانه وکالت گرفته ازش تمام اموال ویک سوم حقوق را به نام خودش کرده قاضی هم هیچ کاری نکرد گفت خودش داده ایا میتونیم دیوان عدالت شکایت کنیم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است