مشاوره حقوقی رایگان - درباره محجورین

سلام
بنده در تاریخ بهمن 98 ابتلا به بیماری دوقطبی و سه مرتبه پشت هم در بیمارستان‌های متعدد روانی بستری شدم که بار آخر نیز 6 مرتبه شوک مغزی گرفتم، سه روز بعد از آخرین بستری شخصی من را به محضرخانه برد و زمینی را از من گرفت و در قبال آن نیز پولی به من نداد، من بعد از مدتی که به خودم آمدم موضوع را به برادرم گفتم و ایشان وکیل گرفتند و با تمام پرونده های پزشکی بردند پزشکی قانونی و سوال و پرسش شدم و از آنجا به شعبه 27 ناحیه محجورین استان تهران و مددکار و بازپرس با من صحبت کردند و حکم به محجوریت و سفاهت از همان بهمن 98 با شروع بیماری و بستری در بیمارستان به من دادند، حال عاجزانه درخواست دارم ببینم می‌توانم آن ملکی که از من در آن زمان برده اند را بتوانم پس بگیرم، چون در رأی دادگاه امور محجورین قید شده که ایشان محجور و سفیه میباشد و نظریه پزشکی قانونی و دادستان دادسرای محجوریت فاقد از هرگونه اعتراض میباشد، آیا ممکن است آن شخص با گذشت یکسال از صدور حکم حجر من و الان که وکیلم میخواهد اقدام کند برای باز پس گیری ملک خودم آن طرف مقابل اقدامی کند و نظریه پزشکی قانونی و دادگاه محجوریت را زیر سوال ببرد و ملک را به من برنگرداند. واقعا ممنون و ممنون و ممنون از اینکه به این حقیر جگر سوخته پاسخ بدهید، انشاالله خداوند به حق حضرت زهرا س شما را جزای خیر دنیا و آخرت بدهد.

پاسخ ها :

سوء استفاده از محجوریت شخص و انتقال اموال ابطال معامله ملک محجور ابطال معامله محجور معامله محجور محجور