مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت هزینه دوره ای که کامل نشده

سلام. من 18 میلیون به یک خانمی بابت دوره رنگ و لایت مو پرداخت کردم. ایشون گفتند 6،7 ماه بیا پیشم و هر کاری که بهت میگم رو انجام بده. از طی زدن زمین و شستن قلم مو و وسایل رنگی شده و کم کم کار رو از روی دست من ببین و من هم کم کم بهت کار را رو میدم انجام بدی.
من حدود یک ماه هست که پیش ایشون میرم و البته حدود 16،17 جلسه (چون هر روز مشتری ندارن) و اکثرا کارهای اولیه مثل تمیز کاری، مواد درست کردن، فویل بریدن، سر شستن رو بهم دادند و یکبار هم موی خواهرشون رو دادند من دکلره کردم با نظارت خودشون.
من بخاطر یک سری مشکلات مثل مریضی خودم و راه دور گاها دیر میرسم سالن و دو سه روزی نتونستم برم.
و ایشون منو تهدید میکنند که بار دیگه بهت میگم دیگه نیا. و وقتی ازش پرسیدم پولی که دادم چی میشه، میگن پولت رفته دیگه.
من فقط رسید کارت به کارت هامو از ایشون دارم، هیچ قراردادی با ایشون نبستم و کد ملیشون رو هم نمیدونم. آیا درصورت نیاز میتونم درصدی از پولمو از ایشون بگیرم؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
دادخواست مطالبه وجه به میزان ..به استناد پرینت حساب و عنداللزوم شهادت شهود مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کل پول را میتونی پس بگیری دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صاحب حسابی که پول را برایش واریز کردید شماره ملی وی هم از روی شماره تلفنش مشخص میشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد پرینت واریز وجه دادخواست مطالبه مطرح نمایید