مشاوره حقوقی رایگان - داوری طلاق در طلاق از طرف زوجه

با سلام خدمت وکلا.بنده زوجه هستم. یک سال هس که به علت اعتیاد همسرم .هرویین .و بیکاری.واینکه خونه مستاجری بودیم همسرم که که به فکر مواد بود مجبور شدم با حکم دادگاه جهزیه ام ببرم .تو این یک سال نه به من نفقه نه یارانه خودم نه خرجی .نه تنها اقدامی برای آشتی .منم درخواست طلاق دادم .یه جلسه هم رفتیم .همسرم حضور نداشت منم حرفام گفتم .حالا گفتن داور معرفی کنید منم برادرم معرفی کردم .حالا سوالم اینه داداشم حتما با شوهرم صحبت کنه .واینکه داداشم نتبجه رو چی تحویل بده .واینکه ادامه زندگی با همچین مردی که یکساله نگفته زنم کجاس چه میکنی واقعا بی فایدس ..داداشم میتونه بدون صحبت با همسرم .نتیجه رو عدم سازش اعلام کنه؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام داور برای ایجاد سازش تعیین میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت سازش مذاکره ای انجام داده و نتیجه را اعلام نمایند

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، جهت جلوگیری از اعتراضات بعدی زوج ، پیشنهاد میگردد حتما طبق دستور دادگاه اقدام گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر لزومی ندارد که با شوهرتون صحبت کنه