مشاوره حقوقی رایگان - مدت اعتبار گواهی پزشکی قانونی

باسلام:
از زمانی که گوهی پزشکی قانونی صادرمیشه که مراجعه کنیم به همون کلانتری مربوطه که درخواست داده شده چه مدت هست؟
آیا مدت زمانی مشخص شده واسه شکایت کردن یا خیر!؟
بنده گواهی پزشکی قانونی رو گرفتم اما از تاریخ صدورش حدود یکسال تا الان گذشته آیا میشه ادامه بدم و شکایت رو تنظیم کنم یا خیر فایده نداره!؟ (ضرب و شتم بوده)
سپاس گذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت شکایت می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام شکایت خود را اقدام و تشریفات مربوطه را پیگیر که انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه به شما تعلق میگیرد میتوانید برای آن اقدام کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ابتدا به طور مستند و مستدل و اصولی متن شکایت خود را به همراهی وکیل تنظیم کنید سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

این مورد مشمول مرور زمان شکایت شده ولی میتوانید با اثبات ضرب و جرح مطالبه دیه کنید(حقوقی)

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید شخص و یا توسط وکیل از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از یک سال شکایت کیفری بی نتیجه است و باید حقوقی اقدام کنید...