مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک بابت پرداخت فیش مالیاتی شرکت

سلام.
من در یک شرکتی عضو هیات مدیره ام و و5 درصد سهم دارم اما هیچ فعالیتی در شرکت نداشتم و عملا عضو صوری شرکت بودم. به خاطر بدهی مالیاتی شرکت و عدم پرداخت توسط ایشان و با توجه به اینکه ممنوع الخروج شده و تعدادی از حسابهای بانکیم مسدود شده اند، جهت رفع این مشکل خودم نسبت به پرداخت فیشهای مالیاتی اقدام و برای هرکدام چک برای تاریخهای 3- 4 ماه بعد دریافت کردم. مبلغ چک ها هم 27,13 و 7 بوده . اگه چکهای ایشون پاس نشه، با شکایت میتونم به پولم برسم؟ حقوقی میشه یا کیفری؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اگر وجه چک ها پرداخت نشه چاره ای جز طرح دعوی ندارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیری است ب صورت حقوقی بهتر. است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مالیات شرکت چه ربطی به شما داشته؟ شرکت شخص حقوقی هست و اموال و دارایی مستقل از اعضا و سهامداران دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید نسبت به طرح دعوی اقدام نمایید

یک وکیل :

با سلام
پس از پرداخت امکان مطالبه از طریق حقوقی را علیه مدیران شرکت و شخصی که به شما چک داده است دارید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کارهای پر تهدید و آسیبی در جریان خواهید داشت محتملا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به چک ها اقدام حقوقی مطالبه وجه امکان دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام ، شرکت شخصیت حقوقی دارد و اموال و دارایی مستقل از اعضا و سهامداران دارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و می‌توانید از طریق حقوقی مطالعه نمایید و بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب باید نسبت به طرح دعوی اقدام نمایید