مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک مربوط به سال 86

در سال 86 یک فقره چک به مبلغ 1 میلیون تومان از اقای ح. دارم که وصول نکرد و منم پشت چک دوتا امضا زدم و دادم دوستم که پیگیر شکایت بشه و دوستم هم در سال 86 در دادگاه از اقای ح. شکایت کرد و اقای ح. محکوم به پرداخت شد ولی چک را وصول نکرد و بخاطر مشکلات پیگیری دیگه دنبال پرونده نرفتم و تا اکنون وصول نشده با توجه به گذشت بیش از 15 سال میخواستم ببینم باید چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده حقوقی مطرح شده و در مرحله اجراست میتوانید درخواست ورود مجدد و پیگیری ان را در اجرای احکام دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت صدور حکم قطعی ،
اگر اجرایبه صادر نشده است شما باید درخواست اجرای حکم را نمایید تا اجرایبه صادر و به محکوم علیه ابلاغ بشود و میتوانید درخواست توقیف
اموال و حساب های بانکی را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه تقاضای به جریان افتادن پرونده را کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید حاضر شده و پیگیری نمایید امکان مطالبه و وصول وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حکم محکومیت صادر شده از اجرا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم قطعی شده بوده میتوانید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وجود حکم قطعی محکوم له درخواست صدور اجرائیه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید نسبت به ادامه عملیات اجرایی پرونده اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از شعبه صادر کننده رای ، درخواست صدور اجراییه کنید و سپس با تشکیل پرونده اجرا کارهای لازم جهت وصول طلب را طی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر چک را انتقال دادید دوستان باید وصول کند