مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

سلام پدرم فوت شده و مادرم قبل فوت یه چک داده بود مادرم مهریه داره میتونه برای مهریه اش اون چک رو در مقابل مهریه بگیره چون چک به وراث میرسه یه 150 میلیون چک هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
منشا صدور چک مهم وقابل بررسی است ولیکن اگر همه وراث توافق داشته باشند منعی ندارد

علی آهار

علی آهار :

استان :

سلام،مهریه رو به اجرا بذارین و مبلغ چک رو توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ولی زوجه باید ابتدا درخواست اجرای مهریه را در اداره ثبت مطرح نمایید و دستور توقیف چک و سایر اموال زوج را بدهد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مطالبه مهریه می تواند وجه چک را توقیف و مطالبه کند

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، با اجرا گذاشتن مهریه میتوانید درخواست توقیف مبلغ چک را داشته باشید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
اری میتواند بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتواند ولی زوجه باید ابتدا درخواست اجرای مهریه را به اداره ثبت مطرح نماید و درخواست توقیف چک و سایر اموال زوج را نماید. و. ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله میتواند ولی زوجه باید ابتدا درخواست اجرای مهریه را به اداره ثبت مطرح نماید و درخواست توقیف چک و سایر اموال زوج را نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر توافق باشد که فاقد ایراد است در غیر این صورت با اجرای مهریه می توانند مبلغ را توقیف نمایند