مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام و خسته نباشید
ببخشید اگر از کسی مواد مخدر گرفته بشه از جیب شخص پیدا کردن و آنها دو نفر بودن در بازپرسی اون مقدار جنس پیدا شده از جیبش گردن گرفته ولی مقدار دیگه که زمین بوده رو گردن نگرفته شخص دوم و آزاد نکردن بنظر شما الان تو دادگاه از شخص دوم چیزی نگرفتن اون شخص آزاد میشه ؟ متهم اول از جیبش پیدا شده و مقداری هم زمین بوده و فقط جنس از جیب پیدا شده رو گردن گرفته اونی که زمین بوده رو ن میخواستم ببینم تکلیف متهم دوم که چیزی نگرفتن ازش چی میشه تو دادگاه آزاد میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این سوال را شما چند بار مطرح کرده اید.
تشخیص اینکه مواد متعلق به چه کسی با دادگاه است و اینکه مواد در جیب چه کسی بوده تاثیر چندانی ندارد شاید مواد مال شخص دوم بوده ولی در جیب نفر اول.
شاید موادی که زمین افتاده از جیب نفر دوم افتاده.
شاید مواد مال هر دو آنها بوده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوعات تاثیری در ماهیت پرونده ندارد باید شرایط پرونده بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

یک وکیل :

با سلام
تشخیص با دادگاه است ولیکن در عین حال احتمال محکومیت متهم دوم ضعیف است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر انکار کند و دلیلی بر وقوع جرم نباشد باید آزاد شود

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بسته به اوضاع و احوال پرونده دارد و اینکه قاضی چه نظری داشته باشد. که نیاز به مطالعه پرونده و اظهارات متهمین دارد.
توصیه می کنم حتما از وکیل استفاده کنید یا حداقل یک لایحه دفاعی که توسط وکیل تنظیم شده است ارسال نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با دفاع مناسب می تواند برائت بگیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام ، بستگی به اوضاع و احوال پرونده دارد و تشخیص دادگاه شرایط و اوضاع و احوال و محتوای پرونده دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام احتمال تبرئه شدن به نفر دوم بالاست