مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان

سلام،
من همسرم بچه ها رو برده خانه مادرش، مادرش بیماری شدید اعصاب و روان داره و در بیمارستان تحت نظر پزشک است و پرونده دارد، آیا راهی وجود دارد که بتوانم حضانت فرزندان را بگیرم؟ یکی شیرخوار و دیگری سه سال.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مورد شیرخوار دادگاه دا‌دخواست سال حضانت را به راحتی قبول نمی کند و باید مدارک کافی داشته باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید دادهواست حضانت دهید . ضمنا فرزندان تا 7 سال نزد مادر هستند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضانت تا 7 سال با مادر است مگر عدم صلاحیت وی را اثبات نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر می توانید شرایط بد نگهداری اطفال را اثبات کنید می توانند دادخواست سلب حضانت دهید

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

سلام میتوانید دادخواست سلب حضانت به دادگاه ارایه نمایید، و گواهی پزشکی را پیوست کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت تا 7 سال با مادر است مگر عدم صلاحیت وی را اثبات نمایید

یک وکیل :

با سلام
اگر امکان اثبات موارد فوق را دارید و مستندات کافی دارید میتوانی. دادخواست دهید که فرزند شما در محیط مناسبی رشد نمیکند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و نمی توانید اقدام نمایید لیکن باید عدم صلاحیت مادر را ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بسیار سخت است مگر دلایل مکفی داشته باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر می‌باشد میتوانید دادخواست حضانت را مطرح نمایید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر اصل بر این است که فرزند مشترک تا سن 7 سالکی حضانتش با مادر است ولی در صورتی مصلحت فرزندان ایجاب نماید پدر نیز میتونه حضانت رو از طریق دادگاه برای خود بگیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و اجترام دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است لذا در این خصوص دادخواست سلب حضانت فرزندان بطرفیت همسرتان به دادگاه ارایه نمایید، و دلایل اثباتی موضوع و بیماری مادر همسرتان را هم بازگو و خواستار استعلام شوید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضانت تا 7 سال با مادر است مگر عدم صلاحیت وی را اثبات نمایید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
در ابتدای امر حضانت از مادر سلب نمی شود و دادگاه ایشون رو مکلف می کنند منزلی امن برای بچه ها فراهم کند. اگر مادر چنین توانایی را نداشته باشد، به دلیل در خطر بودن جان کودکان موقتا از مادر سلب حضانت می شود و هر زمان منزلی تهیه نمود می تواند مجددا کودکان را در حضانت داشته باشد.
البته نوع بیماری مادربزرگ هم مهم است که از نظر پزشکی امکان لطمه و آسیب به فرزندان وجود دارد یا خیر

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

صرفا درصورتی که مضربودن محل سکونت اثبات شود این امر ممکن است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام بله میتوانید با ارایه پرونده به دادگاه درخواست به عهده گر فتن حضانت فرزندان بنمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست حضانت و اثبات عدم صلاحیت مادر را ارائه دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.تا7سالگی حضانت بامادر است مگر اینکه بتوانید ثابت کنید که ماندن بچه ها نزد مادر صلاح نیست وخطرناک است

ليلا محمدی جباره ناصرو

ليلا محمدی جباره ناصرو :

دادخواست سلب حضانت مطرح کنید ولیکن بار اثبات عدم توانایی نامبرده برای حضانت فرزندان به عهده شماست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله میتوانید نظارت فرزندان رو بگیرید نیاز به بررسی بیشتر دارد