مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

2 نفر از دوستان بنده بطری ای پلاستیکی که ظاهرا مخلوط الکل و آب بود را در ساحل پیدا کرده و به این فکر که الکل اشتعالزا است آن را در خودروی خود میگذارند تا در مکانی پایینتر آنرا برای ایجاد آتش جهت گرم شدن استفاده کنند... حدود 20 متر که میروند ماشین یگان امداد جلوی آنان را میگیرد و بطری را میابد... به کلانتری میروند و شب در بازداشتگاه میمانند... لازم به ذکر است که تست الکل گرفته شد و منفی صفر در آمد... فردا به دادگستری میبرندشان و بعد از مواجهه با بازپرس با قرار فیش حقوقی آزاد میشوند ... سوال اینجاست که با وجود اینکه حدود 40 روز از این رویداد گذشته است و دوستان از ناآگاهی ادامه جریان نگران و استرس دارند، به نظر شما چه پیش می آید؟ ممنون میشم توضیح دهید ... (ضمنا 2 نفر اصلا سابقه نداشته و اقرار بی اطلاعی از وجود مشروبات در بطری پلاستیکی میکنند)

پاسخ ها :

سید حسن جعفرنژاد

جناب آقای سید حسن جعفرنژاد :

با سلام بهتر است موضوع را پیگیری نمایید . در صورت اثبات ادعا دوستان شما تبرئه می شوند .در غیر این صورت احتمالا برابر ماده 702 قانون مجازات اسلامی به حبس تا یک سال و شلاق تا 74 ضربه و جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی محکوم میشوند .البته لازم به توضیح است در بسیاری از مواقع قضات با توجه به جهات تخفیف مجازات را کاهش می دهند .

پرسشگر :

متشکر از پاسخگوییتون... ضمناً آیا اینکه حجم الکل ناچیز بود هم دخیل هست؟ حدود 300 سی سی بوده ظاهرا...

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام.قطعا درخصوص هر موضوع قضائی میبایست پیگیری انجام شود .درمورد مطرح شده اظهار بی اطلاعی از محتویات یا اشتباه در تشخیص محتویات بطری ونتیجه آزمایش که میزان الکل منفی ارزیابی گردیده است به نظر بنده پرونده بدون محکومیت مختومه میگرددوجای نگرانی نیست.درموارد مشابه برفرض محکوم کردن مجازات تعلیق شده است