مشاوره حقوقی رایگان - زمین وراثی

باسلام
مادبزرگم بیش از 10 ساله که فوت شدن که دوپسر دارن ایشان زمین زراعی داشتن که در حال حاضر ما نمیدونیم که این زمینها بنام چه کسانی شده بطوریکه دو پسر ذره ای ارث نبردن از اون زمینها... چون زمانیکه پسران مادربزرگم بسیار کوچک بودن و از طرفی پدربزرگم ازدواج مجدد کردن مادربزرگم از سر لج تمام زمینهاشو سپرد به یه کسی که زمینهارو آباد کنه و در پایان سال مقداری محصول دریافت کنه اما الان که ایشون بیش از ده ساله که فوت شده پدرم که یکی از پسراش هست میخواد اقدام کنه اما هیچ مدرکی نداریم آیا میشه کاری کرد؟ اصلا نمیدونیم اون زمینها الان بنام چه کسی شده؟ چه راهی برای این موارد هست؟ به کجا باید مراجعه کنیم ؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما باید بنچاق مربوط به زمین را پیدا کنید یا اگر داخل در مهر مادربزرگ شما بوده است از آن طریق اقدام کنید