مشاوره حقوقی رایگان - جرم 3600 سی سی متادون و66 عدد قرص40

سلام تو فرودگاه امام 3600 سیسی و66 عدد قرص40 متادون که برای 12 روز سفر مصرف شخصی بوده ازم گرفتن و 100 میلیون وثیقه گذاشتم چه حکمی برام صادر میشه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بر اساس تبصره يك ماده يك و ماده 40 الحاقي قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر با اصلاحات بعدي، متادون در عداد مواد مخدر است و لذا چنانچه بر خلاف مقررات موضوع ماده 41 قانون پيش گفته به فروش برسد، مشمول قانون مبارزه با مواد مخدر است و از شمول ماده 27 قانون مبارزه با قاچاق كالا و ارز مصوب 1392 خارج مي باشد
حمل و نگهداری مواد مخدر تا پنجاه گرم

مجازات حبس منتفی است اما مجرم با توجه به کیفیت دستگیری و اقرار به حمل و نگهداری، تا 4 میلیون ریال جزای نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق محکوم می شود.
البته جزای نقدی هر سه سال یکبار با توجه به شاخص بانک مرکزی افزایش می یابد و مبلغ قید شده در قانون در حال حاضر فراتر از جزای نقدی پیش بینی شده در احکام می باشد.

حمل و نگهداری مواد مخدر بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم

مجازات حبس ندارد، بلکه پنج تا پانزده میلیون ریال جزای نقدی و ده تا هفتاد و چهار ضربه شلاق پیش بینی شده است.

حمل و نگهداری مواد مخدر بیش از پانصد گرم تا پنج کیلو گرم

3 مجازات در نظر گرفته شده است که شامل
پانزده میلیون ریال تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و در نهایت دو تا پنج سال حبس تعزیری