مشاوره حقوقی رایگان - سرقت یا مفقودی گوشی موبایل و خط

سلام
با دعا برای ظهور امام عصر(عج) و عرض خسته نباشید و آرزوی موفقیت برای انجام عدالت اسلامی.
همسرم در زمان عقد به خاطر دلایلی از اینجانب از طرف دادگاه درخواست مهریه کرده بود و با پادرمیانی بزرگترها، مشکل حل شد. بعد از آن زمانیکه اینجانب گوشی موبایل و خطی را که در ثنا ثبت نام کرده بودم گم کردم، و توانایی خرید گوشی نداشتم همسرم دوباره اقدام نموده اینجانب بدون اطلاع و دفاع از خود با بستن حساب و حکم جلب روبرو شدم، لطفا مرا راهنمایی کنید، من کجا باید میفهمیدم، درصورتی که حتی همسرم چیزی نگفته بود و رفتارش هم عادی بود.
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما باید اقدام به واخواهی نمایید .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر رای غیابی صادر شده شما میتوانید واخواهی کنید .