مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در خصوص برگشت نفقه واریزی به دلیل محکوم شدن زوجه و اخذ حکم ازدواج مجدد از دادگاه

سلام خدا خیرتون بده که جوابگو هستید. همسر برادرم 30 ماه هست که ترک منزل کرده و شکایت کرده که به دلیل ضرب و جرح عدم تمکین داره و حکم نفقه گرفت. اولش گفت شاهدش خدا بوده بعدش گفت 4 تا شاهد دارم. بعدها برادرم بابت تناقض ادعاهاش به دادگاه شکایت کرد و دیگه نفقه نمیده و از شهودشم به دادگاه کیفری شکایت کرد و اونها محکوم شدن. میخواستم بدونم حالا برادرم میتونه نفقه هایی که پرداخت کرده رو پس بگیره و حکم ازدواج مجدد بگیره؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

هاله  نيله بروجني

هاله نيله بروجني :

براي نفقه هاي پرداختي بايد دادخواست مطالبه بدن ولي براي ازدواج مجدد حتما بايد دادخواست تمكين بدن وبعد از قطعيت اجازه ازدواج از دادگاه بگيرند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا حکم عدم تمکین گرفته شده ؟ اگر گرفته شده نفقه به زن تعلق نمیگیرد وبا آن حکم میتوانید دادخواست ازدواج مجدد دهید .