مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع کارشناسان رسمی دادگستری

خدمتتون عرض کنم که یک برگ سفید امضا توسط هیت 5نفره از یک استان کارشناسی شد و نظریه خود را به دادگاه اعلام نمودند با اعتراض مجددبه هیت بالاتر یعنی 7 نفره باز هم به همان استان داده شد و در نهایت امر کارشناسان 7 نفره با هماهنگی با هیت 5نفره دقیقا و بدون کم و کاستی همان متن کارشناسی 5 نفره را کپی نموده اند ایا در صورت مشخص نمودن تبانی هیت 5و 7 نفره نظریه انها رد و ابطال می گردد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر بتوانید ثابت کنید تبانی بوده می توانید شکایت کنید.
از کانون کارشناسان رسمی دادگستری پیگیری کنید